Chocodate

Egyszerűen finom

Chocodate, különleges desszert Dubajból

Hogy milyen egy igazán JÓ desszert? Finom és egészséges.
…azaz kalóriaszegény, ám magas beltartalmi értékkel bíró,
mentes az allergénektől, génmanipulációtól, és minőségi alapanyagokból készül… na és persze isteni!
A Chocodate pontosan ilyen.
Lelkiismeretfurdalás nélkül élvezhető.

gluténmentes

csak 8% hozzáadott cukrot tartalmaz

csupán 43 kcal

Gondoljunk pár önmagában is remek csemegére, képzeljük mellé a kelet egzotikumát, majd adjunk mindezeknek egy modern eleganciát, mint amilyen Dubaj, és steril szakértelmet, legyen ez Svájc.

Zamatos és érett, karamellesen édes szaúdi datolya

Tökéletesre pörkölt, ropogós, aranyszínű kaliforniai mandula

Selymesen olvadó, magas kakaótartalmú belga csokoládé

A datolya a kelet időtlen szimbóluma, amely a gazdagságra és az egészségre egyaránt utal. A sivatag kenyereként is emlegetett gyümölcs végtelen erővel bír, hisz az arabokat a kezdetektől fogva képes volt táplálni, ezzel is rászolgálva a népszerűségre. Azonban a szaúdi csodagyümölcs felfedező útra indult, és összetalálkozott az európai csokoládéval – így történt, hogy kelet és nyugat összeért egy tökéletes kombinációban.

A snack gyanánt is rendkívül alkalmas Chocodate egyesíti a természet legjavát. Az ízletes páros, a datolya és a mandula már önmagában is egy komplex tápanyagforrás, amely a legfinomabb csokoládéba mártva különleges ízélményt eredményez.

A Chocodate valódi sikertörténet, Fawaz Masri, az alapító egy álmot valósított meg 1992-ben. Egy különleges desszertet szeretett volna megalkotni, olyasvalamit, amely kedvez a csokoládé szerelmeseinek, de mégis megőriz és átad valamit az arab kultúrából is. A Chocodate bizonyított: egészen egyedülálló és azonnal felismerhető édesség született. Története egy kis családi manufaktúrából indult Dubajban, innen nőtte ki magát a földkerekség egyik legnépszerűbb és legelismertebb egyedi desszertjévé.

Egy falatka Chocodate képes rá, hogy egy pillanat alatt az arab sivatagból a svájci hegyekbe repítsen, és vissza.

 

Termékeink

Chocodate Coconut

kókuszos desszert 100g

Chocodate White

fehércsokoládés desszert 100g

Chocodate Milk

tejcsokoládé desszert 100g