Anthon Berg csokoládé

Tradíció, minőség és elegancia 1884 óta

Anthon Berg, izgalmas csokoládékülönlegességek bármilyen alkalomra

Egy Anthon Berg édességet lehet, hogy először nehéz megosztani, de végül mindig megéri nagylelkűnek lenni.
Dánia legismertebb csokoládémárkája egy zöldséges standon kezdte meg pályafutását. Anthon Berg, aki a 19. században zöldségesként dolgozott, elhatározta, hogy szerencsét próbál a kakaóbabbal és elkészíti az első Anthon Berg csokoládét.

Kísérlete olyan jól sikerült, hogy a sárgarépáról végleg áttért az édességekre. Ahogy mondani szokás, a többi már történelem.

Az Anthon Berg csokoládék 1884 óta édesítik meg a legszebb pillanatokat. A legfinomabb likőrök és a házi készítésű marcipán, gyümölcszselé és csokoládé gondoskodik arról, hogy egy Anthon Berg édességgel bármilyen alkalmat emlékezetessé varázsoljunk.
Két évvel az indulás után, 1886-ban, az Anthon Berg édességek már olyan népszerűek, hogy a vásárlók kígyózó sorokban várakoznak, hogy bejuthassanak az üzletbe. Anthon Berg és alkalmazottai kis marcipán csokoládékat osztogatnak a vásárlóiknak, hogy megédesítsék a hosszú várakozást. Így válik eggyé a nagylelkűség Anthon Berg nevével.
Az évek során a minőségi Anthon Berg édességek híre a királyi udvart is eléri. 1957-ben elnyeri a Dán Királyi Udvar beszállítójának járó díjat, ami azt jelenti, hogy több éven keresztül szállít a Királyi Udvarnak. Onnantól kezdve már a magasabb körök és a dán királyi család tagjai is élvezhetik Anthon Berg kiváló minőségű csokoládéit.

Termékeink

Alkohollal töltött csokoládék

Légy nagyvonalú és invitáld meg barátaidat egy rendkívüli ízélményre! Világszerte elismert eredeti likőrök, whiskey-k, rumok és konyakok étcsokoládéba zárva. Olyan minőségi és népszerű márkák, amelyek íze különösen jól harmonizál a csokoládéval. Élvezd aperitifként, desszertként vagy csak úgy; biztos lehetsz benne, hogy ünnepivé varázsolnak bármilyen alkalmat. Széles választékban, különböző méretben és csomagolásban is elérhetőek, akár a Gold dobozunk részeként is.

Marcipán tallérok

Minőségi étcsokoládéba zárt gyümölcsös marcipán és prémium likőrök harmonikus
ízélménye. Édesítsd meg a kávészünetedet, élvezd útközben vagy vacsora után, és persze légy nagyvonalú, kínálj meg vele valakit, aki megédesítette a napodat.
Az Anthon Berg édességekhez régi és elismert receptek alapján házon belül készülnek a gyümölcslekvárok, marcipánok és a csokoládé bevonatok is. Így garantálva van a jellegzetes, emlékezetes ízélmény és a mindig magas minőség.

Táblás csokoládék

Az Anthon Berg táblás csokoládéit azoknak ajánljuk, akik szeretnék felfedezni az étcsokoládé különleges világát. Gazdag ízesítésükkel egyedülállóan izgalmas és intenzív élményt nyújtanak.

Exkluzív pralinék

Ha nem tudsz dönteni és minden ízt megkóstolnál, akkor válaszd ajándékdobozunk egyikét.
A klasszikus és újabb Anthon Berg édességek kombinációját találod bennük minőségi csomagolásba zárva.
Minden ajándékdoboz prémium ízélményekkel van megtöltve, például marcipánnal, nugáttal, puha karamellel és kókusszal. A Signature és Gold dobozokban vegyesen megtalálod a klasszikus, az ismertebb és a legújabb ízeket is.
Minőség, tradíció és elegancia: a Luxury Gold doboz 1937 óta társunk a nagylelkűségben, és azóta is az egyik legnépszerűbb termék.