Belgian csokoládé

Az ellenállhatatlanul finom

The Belgian, a híres belga csokoládé márka

Azt mondják, a belga csoki a legjobb a világon. Belgium egyike a legkisebb európai országoknak, mégis, világhíres a söreiről, és szenvedélyük a csokoládé. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy közel kétezer csokoládéüzlet van Belgiumban.

A belga csokik nemzetközi hírüket a felhasznált kiváló alapanyagoknak, magas kakaóvaj tartalmuknak, és a hozzáadott szakértelemnek köszönhetik. Közel 400 éve készítenek Belgiumban csokoládét, érthető hát, hogy pontosan mi az a csoda, ami minden falatkájában ott rejtőzködik. Fel sem eszmélünk, máris rabul ejt.

A Belgian egy világszerte jól ismert prémium csokoládé márka, amelyet 1956-ban alapítottak családi vállalkozásként, mára pedig már közel 100 országban van jelen széles választékával, és a jellegzetes Seashells és Seahorses tengergyümölcse figuráival. A manufaktúra komoly pozíciót vívott ki magának a csokoládépiacon, magas minőséget kínálva vonzó áron, megújult és kívánatos csomagolásban, köztük hazánkban is, a csokoládé rajongók nagy örömére.

Az ellenállhatatlanul finom Belgian csokoládék megalkotója egy kiváló szakember csapat, akik egyúttal elkötelezett hívei is a folyamatos innovációnak és szakadatlan kreativitásnak. Rendkívüli tehetségüknek köszönhetően állandóan előrukkolnak valami szemet gyönyörködtető, lelket melengető finomsággal, finomabbnál finomabb receptúrákat kidolgozva. Ahogy azt ők maguk is vallják, minden hangulatnak és minden alkalomnak megvan a maga csokoládéja, na és minden csokoládénak megvan a maga rajongója. A magyarországi üzletekben a márka desszertjeivel, trüffeleivel, pralinéival, és táblás csokoládéival találkozhatunk.

ÚJ!

 

Új dizájn - megszokott, pompás íz!

 

Aggodalomra semmi ok, a csokoládék pont olyan finomak maradnak, mint amilyenek eddig is voltak, csupán csak a csomagolás kap némi pluszt. A Belgian kreatív csapata elgondolkodott, hogy mi lehetne az a kis változás, amitől új lendületet kap a finom csokoládé, azonban mégis megmarad a már jól ismert, beazonosítható dizájn. Így történt, hogy „varázspor” került a dobozokra, ezzel is kifejezve azt a robbanásszerű ízélményt, amelyet egy falatka Belgian csokoládé elfogyasztása okoz.

A brüsszeli székhelyű International Taste & Quality Institute (iTQi) nemzetközi szakzsűrije évente díjazza a kiskereskedelmi forgalomban megjelenő élelmiszeripari termékeket. A The Belgian több éve sikerrel részt vesz a versenyben. 2018-ig már négy termék is büszkélkedhet ezen díjakkal.

Termékeink

Belgian táblás csokoládék

A táblás csokoládék előnye, hogy mindig kéznél van még egy kis falat. Kivéve, amikor elfogy a tábla. A Belgian táblás csokoládéit azonban egyszerűen nem lehet abbahagyni, legyen az akár étcsokoládé, vagy tejcsokoládé, netalán fehér csokoládé. A többféle kakaótartalom különféle ízélményeket ad, és a legkülönlegesebb, izgalmas ízkombinációk közül választhatnak a belga csokik kedvelői, mint például a narancsos, vagy a meggyes étcsokoládé, avagy a klasszikus mogyorós tejcsokoládé.

Belgian cukormentes táblás csokoládék

A Belgian azokra is gondol, akik diétáznak, de mégsem tudnak ellenállni a csokoládénak. Miért is kellene lemondani róla? A hozzáadott cukrot nem tartalmazó táblás csokoládék is többféle izgalmas ízben elérhetők. A klasszikusok kedvelői kiváló étcsokoládé, tejcsokoládé, avagy mogyorós tejcsokoládé közül választhatnak, az ínyencek gyömbéres, mandulás vagy akár zöld teás étcsokoládékat is felfedezhetnek, a reformereknek pedig vitathatatlan kedvence lesz az étcsokoládé és az egészséges szupergyümölcsök különleges párosítása.

Belgian pralinék

Szemet gyönyörködtetően csomagolt belga desszertek, amelyek közül a legismertebbek a tengergyümölcse formájú pralinék. Az időtlen klasszikusok ét- és tejcsokoládé kínálatában is találhat kedvére valót. A szív alakú desszert garantált siker, de a Praliné válogatás is jó döntés lehet. A Belgian trüffel desszert finoman olvadó, gazdag krémes csokoládé tölteléke, és a külsejét borító különlegesen finom kakaós felszín keserűsége fantasztikus kombinációt alkotnak. Érdemes megkóstolni az eredeti kakaós, valamint a narancsos ízesítést is.