Rólunk

Cégünk, a G.I.F.T. Kft. prémium élelmiszer termékek importjával és forgalmazásával foglalkozik, lefedve az ország egész területét a kiskereskedelemben és a vendéglátó egységekben egyaránt.

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan magas minőségű, kiváló termékeket vezessünk be a magyar piacra, melyek sokak arcára mosolyt csalnak. A Gourmet International Food Trading (G.I.F.T.) Kft.-t 2000-ben alapította három magyar magánszemély, akik akkorra már 10 éves tapasztalattal rendelkeztek nemzetközi élelmiszermárkák hazai forgalmazásában.

Termékeink szinte valamennyi nagyobb hazai és nemzetközi kereskedelmi lánc, nagykereskedés és független boltok polcain megtalálhatók.

A kiskereskedelmi értékesítés mellett a ceyloni Dilmah teával, valamint az olasz Vergnano kávéval az ország legjobb éttermeiben és kávézóiban is találkozhat, de partnereink között szerepelnek az ország legjobb szállodái is. Bízunk benne, hogy partnereink száma folyamatosan bővülni fog ebben a szegmensben.
Reméljük, hogy termékeink elnyerik az Ön tetszését is, cégünknek bizalmat szavaz, mi pedig örömmel fogadjuk megkeresését, és szeretettel üdvözölhetjük vásárlóink között!

A G.I.F.T. Kft. csapata nevében tisztelettel:

Mihályi Zoltán
Ügyvezető igazgató