Dilmah

A tiszta eredetű tea

A világ lefinomabb teái Ceylon szigetéről

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Srí Lankán termelik, ahonnan a világ egyik vezető teamárkája, a Dilmah tea is érkezik. Sri Lanka a szerencsés véletlenek és egybeesések szigete. Az Indiai-óceán hullámai simogatta, napsütötte partok, frissen zöldellő, lágyan emelkedő smaragd hegyek, ameddig a szem ellát, és amelyen felemelkedve a köd és az eső misztikus elegye fogad. Ez a nagyon összetett, és változatos földrajzi adottság teszi lehetővé, hogy Srí Lankán olyan különleges teák teremhessenek, amelyek méltán viselik a „világ legfinomabb teái” elismerő címet. A ceyloni teák különleges aromájukról és határozott karakterükről ismertek.
Miért fontosak a teaültetvények? A Dilmah az egyetlen vertikálisan integrált globális tea márka ma a világon. Ez annyit jelent, hogy a Dilmah tudja, hogy honnan érkezik a teája, hogyan lettek az ültetvények művelve, a tea szüretelésének minden momentumát, a feldolgozását és a csomagolását is saját maga végzi. Hogy ez miért olyan fontos? Egyszerűen azért, mert ez a teljes folyamat biztosítja a Dilmah név hitelességét, a minőségét és frissességét, az ültetvénytől a csészéig. Mindez azt is garantálja, hogy a Dilmah által kínált teát a természet felé megnyilvánuló legnagyobb tisztelettel termesztették és dolgozták fel, és ugyanilyen tisztelettel viszonyulnak a teaültetvényeiken dolgozó emberek, valamint azok családtagjai felé.
A Dilmah teavállalatot 30 éve alapította a szakmájában több, mint 60 éve tevékenykedő teakészítő mester, Merrill J. Fernando, aki a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez. A mester küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára.
A Dilmah fekete teák kizárólag eredeti ceyloni, nagyrészt a családi vállalkozás saját ültetvényéről származó teát tartalmaznak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán. Ügyelnek arra is, hogy a frissen szüretelt tea megtartsa frissességét, amelyet a légmentes csomagolás biztosít. A Dilmah egyedülálló üzleti filozófiát követ, tevékenységét az emberek szolgálatának szellemében végzi. Ettől valóban etikus teamárka a Dilmah. Ez az elv és a társadalmi felelősségvállalás irányítja a családi vállalkozást, melynek nyereségét megosztják dolgozóikkal és a társadalom kevésbé jómódú részével.

Termékeink

Filteres teák
kiskereskedelem

Valódi tea élményt, egyúttal kényelmet kínálnak a Dilmah filteres teái. Széles választékában mindenki megtalálhatja a kedvére való teát, a klasszikus fajtáktól kezdve a különleges ízpárosításokig. A filterek magas minőségű ceyloni teát rejtenek kizárólag természetes aromákkal, aromazáró fóliacsomagolásban. A Dilmah klasszikus fekete teái, mint amilyen az Earl Grey, vagy az English Breakfast a hagyományos ízvilágot képviselik, a Dilmah aromás fekete tea termékcsalád különleges ízkombinációkat kínál, és a Dilmah zöld teák is többféle variációban élvezhetők. A kínálat kiegészül az újonnan bevezetésre kerülő izgalmas herba és gyümölcs főzetekkel.

Válogatás filteres teák
kiskereskedelem

A filteres kiszerelésű teaválogatás azok számára rendkívül kedvező, akik szeretnek hangulatuknak megfelelően választani egy–egy teafajta változatos ízei közül. Hogy a különféle teák kedvelői mind megtalálhassák a maguk teáját, a fekete tea válogatás és a zöld tea válogatás csakúgy szerepel a kínálatban, mint a gyümölcsösebb ízek kedvelői részére összeállított, természetes aromás fekete teák válogatása. Mindegyik teaválogatás öt féle különböző ízt kínál, amelyben a filterek egyesével csomagolt aromazáró tasakban találhatók. A praktikus kiszerelés által akár az irodában, rendezvényeken, kínálásra, de otthonra is remek megoldás a teaválogatás.

Szálas teák
kiskereskedelem

Különleges teaválasztékával a Dilmah azoknak a teakedvelőknek kívánja a teázás valódi élményét visszaadni, akik a klasszikus ízprofilt kedvelik, azok megkülönböztető és oly jellemző karakterével, mint amilyen az Earl Grey és English Breakfast is. A Dilmah Ceylon Gold családból, valamint a különleges Dilmah Ceylon Zöld szálas teák közül kizárólag a legfinomabb, válogatott teákat kínáljuk, amelyek nem csupán a kávézókban, éttermekben és szállodákban, de a kiskereskedelmi forgalomban is megtalálhatók. Prémium szálas tea, kézzel szüretelve és helyben légmentesen csomagolva, hogy az ízeket és aromákat a legtökéletesebb minőségben megőrizhesse, és a teázással visszaadhassa.

Filteres teák
gasztronómia

HoReCa partnerek részére kínált filteres Dilmah teák széles választéka, amelyben a valódi Ceylon fekete teákon kívül ezeknek a teáknak a természetes aromákkal ízesített változatai, valamint zöld teák is megtalálhatók. A kínálatban valódi herba és gyümölcs főzet is szerepel, hogy a legmesszemenőbbig megfelelhessen a vendégek igényeinek. A filterenkénti aromazáró csomagolásnak köszönhetően a teák megőrzik a frissességet, ami a Dilmah teák egyik legfőbb jellemzője. A teát a szüretet követően azonnal feldolgozzák és helyben csomagolják, így mire az a csészébe kerül, semmit sem veszít eredeti aromájából. Így válik valódi gasztronómiai élménnyé a teázás.

Szálas teák
gasztronómia

Minden hangulatnak megvan a maga teája, és ennek a Dilmah is lelkesen tesz eleget t-Series tea kollekciójával, amellyel a tea ezerarcú egyediségének és egyéniségének is tisztelegni kíván egyúttal. A teacsalád minden alkalomra, és mindenféle igényre kínál megfelelő, különösen finom teát. Tökéletes és utánozhatatlan valódi, ceyloni terroir teák. A Silver Jubilee Gourmet valódi gyümölcs teacsalád a Dilmah alapításának negyedszázados évfordulójára készült, és a márka tea iránti elkötelezettségét hivatott méltó módon ünnepelni. Egyedülálló, koffeinmentes főzetek, amelyben a gyümölcs eredetisége és tisztasága köszön vissza. Selyem filteres és szálas kiszerelésben is elérhető, prémium tea.

Piramis teák
gasztronómia

A tea szerelmeseinek kedvez a különleges minőségű Dilmah Exceptional család, amelynek teái évszázados hagyományokat követve készülnek, de stílusukban és karakterükben igazodnak a mai kor igényeihez kifinomult, harmonikus ízvilágukkal. Vibráló, kvintesszenciális ízek, izgalmas teaélmények, amelyek a legkifinomultabb ízlést is kielégítik. A klasszikus fekete tea, avagy a zöld tea ugyanúgy megtalálható ebben a családban, akár a különlegesebb ízvilágú teakompozíciók, mint például a fűszeres Ceylon Spice Chai, de kiváló herba és gyümölcs főzetek is szerepelnek a választékban. A prémium piramis filter garantálja a tea levelek kinyílását és az aromák tökéletes kioldódását az italban.