Lorenz Snack

A snack birodalom

A minőség extra roppanós íze

A Lorenz Snack Európa egyik vezető, családi tulajdonban lévő, független snack gyártója, amely 1935 óta gyárt sós ropogtatnivalókat. Burgonya chips, sós pálcika, perec, extrudált snack, kréker és mogyorófélék szerepelnek a kínálatban, amelyeket a világ 80 országába exportál. Lorenz Snack üzem hat országban található, melyek közül a legfontosabbak Németországban, Lengyelországban és Ausztriában működnek. A Lorenz története Németországban kezdődött, de ma már a világ minden részén megtalálhatók a termékei. Legyen akár egy baráti összejövetel, vagy családi együttlét, a Lorenz Snack bármikor jó partner a közös ropogtatásban.
A Lorenz Snack minőség
A Lorenz erőssége a garantáltan kiváló minőségű termék, mellyel különleges pillanatokat élhetünk meg. Kizárólag a legjobb minőségű, ellenőrzött nyersanyagokat használja, és a teljes gyártási folyamatot állandó minőségi ellenőrzés alatt tartja, ezáltal biztosítva, hogy mindig friss és ropogós termékeket találjanak a vásárlók az üzletek polcain. Magas minőségű burgonyát használ a termékek előállításához, nem használ ugyanakkor genetikailag módosított alapanyagokat, mesterséges tartósítószert, és színezéket. A Lorenz magas minőségű napraforgóolajban süti a burgonyákat.
Több generációs történet
A Lorenz Snack ropogtatnivalóit már több generáció jól ismeri, a vállalatot Hermann Bahlsen alapította még a 19. században. 1889-ben vette meg a cég elődjét, és nevezte át „Hannoversche Cakesfabrik H. Bahlsen”-re, és indította be az üzemet, mindössze tíz fővel.
1935-ben született meg a legendás sós pálcika, amelyet elsőként a német piac ismerhetett meg. A receptet az alapító fia hozta Európába, az USA-ban tett üzleti útjáról. 1974-ben a rákövetkező generáció is csatlakozott a családi vállalkozáshoz, nevezetesen a két fiú, Lorenz és Werner. Ma a vállalkozás két önálló cégben működik, az édes kekszek Bahlsen, míg a snack termékek Lorenz Snack néven kerülnek a polcokra.
Fenntarthatóság
A fenntarthatóság a Lorenz Snack számára elsőszámú prioritás. Ez az elv nem csak az ültetvények, valamint a környezet védelmét érinti, hanem a termék-előállítás teljes folyamatát: a gyártást, a csomagolást, a disztribúciót éppúgy, mint a vállalat összes dolgozójával és a beszállító és forgalmazó partnerekkel fenntartott egyenrangú kapcsolatot.

Termékeink

Pomsticks

A Lorenz Pomsticks egy ropogós és fűszeres, valódi burgonyából készült pálcika, ami egyaránt alkalmas társaságban való közös fogyasztásra, avagy útravalónak. Az ízletes hasábok a legjobb minőségű burgonyából készülnek, ellenőrzött körülmények között, hogy a termék friss és ropogós maradjon. Kellemesen könnyű fűszerezésének köszönhetően választani sem egyszerű a finom ízek közül, legyen az akár szimplán sós, vagy paprikás, esetleg csípős. Nagy adag természetesség egy kis csomagban.

X-CUT

A Crunchips X-Cut különleges hullám formájú, vastagon szeletelt burgonya chips, amelyet a legfinomabb burgonyából, speciális pengével vágnak extra roppanós szeletekre. Napraforgóolajban sütik finomra, és tartósítószert nem tartalmaz. A valódi burgonya ízt finom fűszerezés teszi még élvezetesebbé, sós, paprikás, paradicsomos-sajtos, netalán kebabos X-Cut Crunchips – csak a kedvünk határozza meg, hogy éppen melyiket választjuk.

Crunchips

Gátlástalanul ropogós, igazán társasági burgonya chips. Ahol Crunchips roppan, ott garantáltan mindenki a zacskó köré szalad – már ha addigra el nem fogy villámgyorsan. Oldja és feldobja a hangulatot, és ezt a finom ízek csak tovább fokozzák, sós, paprikás, hagymás és chilis chips fanok kedvükre válogathatnak. A vékonyra szeletelt burgonya chips napraforgóolajban sül ropogósra, és tartósítószert nem tartalmaz. Mindig legyen nálad egy tartalék zacskó Crunchips!