Bizony számos dolog megváltozott körülöttünk mostanában, amelynek egyaránt van jó és kevésbé jó oldala is. Vannak dolgok, amiket elengedünk, és van, amit még inkább felértékelünk. Emberi kapcsolataink, szeretteinkhez való viszonyulásunk nem kérdéses, minden másnak a prioritása egyénenként változó, de stabil a tippünk arra, hogy a jó kávé, egy finom bor, és a csokoládé is talonban marad. Úgy tartják, hogy amíg ezek vannak, addig minden van, de legalábbis élet van.

Ezek azok az extrák, amelyekkel meglephetjük magunkat, másokat, illetve sok mindent kifejezhetünk a segítségükkel – hálát, szeretetet – mindenképpen a pozitív megnyilvánulás eszközei a fentiek.

Közeleg az Anyák Napja, azonban idén mindenképpen megfontoltságot igényel ez az ünnep, hiszen gondoskodásnak furcsa módon most az minősül, ha nem rohanjuk meg szüleinket, Édesanyánkat, hanem a biztonságos távolmaradás, ezáltal a védettség mellett döntünk. Tudjuk, hogy ez közel nem az igazi, de ne feledjük, odafigyelni valakire, és szeretetünket kifejezni többféleképpen is lehetséges. Legyen ez idén egy finom gesztus, ajándékozzunk például különleges desszertet Anyukáinknak, amely ízletes és ízléses is egyúttal! Ezt akár az otthonunk biztonságából is megtehetjük – erre biztatunk is mindenkit – megannyi online lehetőség kínálkozik erre.

Szeretettel ajánljuk a Belgian csokoládékat, a világszerte jól ismert prémium márkát. A belga csokik nemzetközi hírüket a felhasznált kiváló alapanyagoknak, magas kakaóvaj tartalmuknak, és a hozzáadott szakértelemnek köszönhetik. Az ellenállhatatlanul finom Belgian csokoládék megalkotója egy kiváló szakemberekből álló csapat, akik állandóan előrukkolnak valami szemet gyönyörködtető, lelket melengető finomsággal, finomabbnál finomabb receptúrákat kidolgozva. A magyarországi üzletekben a márka desszertjeivel, trüffeljeivel, pralinéival, és táblás csokoládéival találkozhatunk.

Eredeti ízkombinációk közül választhatnak a belga csokik kedvelői, mint például a narancsos, vagy a meggyes étcsokoládé, avagy a klasszikus mogyorós tejcsokoládé. A Belgian azokra is gondol, akik diétáznak, hiszen a hozzáadott cukrot nem tartalmazó táblás csokoládék is többféle izgalmas ízben elérhetők, mint például a gyömbéres, a mandulás vagy akár zöld teás étcsokoládék, vagy a reform irányt követő szupergyümölcsös étcsokoládé. Szemet gyönyörködtetően csomagolt a jól ismert tengergyümölcse formájú praliné, a szív alakú desszert pedig garantált siker, de a Praliné válogatás is jó döntés lehet. A Belgian trüffel desszert finoman olvadó, gazdag krémes csokoládé tölteléke és a külsejét borító finom kakaós felszín keserűsége fantasztikus kombinációt alkotnak – ráadásul most különösen szép, ünnepi csomagolásban kapható. Bármit is választunk, melléfogni nem lehet!

Tesco https://bit.ly/Belgian_Tesco_online_
Spar  https://bit.ly/Belgian_Spar_Online
Auchan  https://bit.ly/Belgian_Auchan_online
GRoby  https://bit.ly/Belgian_GRoby_online
Aldi https://bit.ly/Belgian_Aldi
Metro  www.metro.hu/ajanlataink/nyilt-napok