Beyond Time

A belga csokoládé művészete

Az időtlenség finom íze

A belga csokoládé már önmagában is elegendő lenne, azonban a Beyond Time egy különleges csokoládé, magával ragadó történettel, művészi köntösben, amelyet Jaak De Koninck belga festőművész kreatív fantáziája alkotott meg. A prémium belga csokoládé nosztalgikus csomagolásán egyszerre köszön vissza a szenvedély, a szépség, az ártatlanság, a művészet, a divat, a tánc, az építészet és a zene varázslatos világa. A végeredmény pont annyira lett egyedi és különleges, akár maga az igazi belga csokoládé, amelyet a csomagolás rejt. A legpompásabb frigy, ami valaha születhetett, megkülönböztetve őt a csokoládépiacon kínált valamennyi terméktől.

Jaak De Koninck, színész és festő egy képzeletbeli légitársaságot is kreált, a Starbrook Airlines-t. Ez egy rendkívül fantáziadús világ, ahol légikisasszonyok, pilóták, Douglas DC repülőgépek kelnek életre – pompás akvarell képeken.

Jaak De Koninck (Jack Learoy, 1950) festményeinek első, parádés bemutatkozása a brüsszeli teátrumban volt, azóta pedig legtöbb munkája a brüsszeli Zaventem repülőtér állandó kiállításaként megtekinthető.

A Starbrook Airlines, a Classic Wheels, a Fleet, valamint a Beyond Time prémium csokoládék reptereken, határátkelő helyeken, hajókikötőkben, csokoládé üzletekben kaphatók, a világ 82 országában.

A Beyond Time a csokoládé alapanyagot gyártó Callebaut cég fenntarthatósági programjának aktív résztvevője, mellyel a kakaóültetvények farmereit támogatják.