Belgian csokoládék

Az ellenállhatatlanul finom csokoládé

A The Belgian márka név

Az 1956-ban alapított The Belgian Chocolate Group Belgium egyik legjelentősebb praliné gyártója. A The Belgian márka név kiváló minőséggel és ellenállhatatlanul finom csokoládéval párosul, mindezt vonzó áron kínálva.

A belga desszertek nemzetközi hírüket a felhasznált kiváló alapanyagoknak, magas kakaóvaj tartalmuknak és specialitásaiknak köszönhetik. Az elmúlt évek alatt a Belgian termékcsalád széles választékával, megújult csomagolásával, az import belga desszert kategória piacvezető desszertjévé vált.

A magyarországi üzletekben a márka desszertjeivel, trüffelekkel és szeletes csokoládéival találkozhatunk az üzletek polcain.

Termékeink

Belgian táblás csokoládék

A Belgian táblás csokoládéi nem csak a szívet ejtik rabul, egyszerűen nem lehet abbahagyni. Többféle kakaótartalommal varázsolja el az igazi belga csokoládét kedvelőket. A fanyar ízek kedvelőinek találták ki a cseresznyés étcsokoládét vagy az ínyenceknek a himalájai sós étcsokoládé táblákat. A hagyományos belga táblásokon túl több új ízt is megkóstolhat. Vajon a kókuszos étcsokoládé vagy a citromos tejcsokoládé táblát kóstolná meg szívesebben?

Belgian cukormentes táblás csokoládék

A Belgian különleges cukormentes táblás csokoládékat is kínál 7 féle ízben. Az ínyencek megkóstolhatják a gyömbéres, mandulás vagy akár zöld teás étcsokoládéinkat is!

Belgian pralinék

Kóstolja meg időtlen klasszikusainkat! A gyönyörűen csomagolt belga desszertek selymes ízének nem lehet ellenállni. A tengergyümölcse formájú desszertek világszerte ismertek. A tejcsokoládét kedveli, vagy inkább étcsokoládét fogyasztana?
Már mindkét csokoládé fajtából készült kagyló desszertet megtalálja az üzletek polcain. Ossza meg kedvesével a szív alakú tejcsokoládé remeket, garantált lesz a siker! Nem tud választani a különböző ínycsiklandó belga csokoládék közül, akkor vegyes Praliné válogatást, Önnek alkották a Belgian mesterei.
A fehér, tej vagy étcsokoládé héj alatt található csokoládé habok variációja meg fogja Önt lepni. Hunyja be a szemét és élvezze a pillanatot!