Az egészségünkért is tehetünk a húsvéti bevásárláskor!

Tudjuk jól, hogy az idei húsvét mindenkinek másképp telik, mint ahogy megszoktuk, és most még inkább érdemes figyelnünk arra, hogy a sonka és a tojás mellett az egészségünkről is gondoskodjunk!

Az eredeti, ceyloni Dilmah tea évek óta Magyarország egyik legkedveltebb teamárkája, ami számos hipermarket, drogéria és delikát üzlet polcain, s webshopjában megtalálható. Azoknak, akik a mindennapok egyszerű, kényelmes teaélményét keresik, a Dilmah filteres alapteáit ajánljuk.

Az ország minden régiójában elérhető választékunk a Tesco, az Auchan, a Spar üzletek polcain és weboldalain, de széles kínálatunk van a GRoby szupermarketekben, s jelen vagyunk a Drogerie Markt és a Rossmann választékában is.

Legyen szó karakteresebb fekete teákról, lágy, szuperegészséges zöld teákról, vagy koffeinmentes herba- és gyümölcsfőzetekről, a Dilmah filterekkel minden esetben a legjobb minőség kerül a csészébe.

A márka alapítója, Merrill J. Fernando ugyanis kezdettől fogva azt a célt tűzte ki, hogy megmutassa a világnak az eredeti, ceyloni tea természet adta jótékony hatásait, az egészségre gyakorolt előnyeit és ízgazdagságát. A teák a legszigorúbb minőségi sztenderdeknek felelnek meg a termesztéstől kezdve a kézi szedésen át a feldolgozásig és csomagolásig. Így nemcsak a frissességet őrzi minden egyes filtertasak, hanem a természetes antioxidánsokat és polifenolokat, amelyek megóvják a teafogyasztókat számos betegségtől, és erősítik az immunrendszert.

Az ayurvédikus hagyományok alapján készülő herba és gyümölcsfőzeteket azoknak is bátran javasoljuk, akik kerülik koffeint, és a gyerekek számára is ideális választás. A valódi szárított fűszerek és gyümölcsök felhasználásával készülő teák változatos ízei a napsütéses tavaszi-nyári időszakban is különleges élményt jelenthetnek, akár jeges teaként fogyasztva friss gyümölcsökkel, fűszernövényekkel.

Most, amikor egészségünk védelme kiemelten fontos, ne feledkezzünk el a bevásárlás során a teákról sem, hiszen ezek még gazdagabbá teszik az ünnepi asztalt és a hétköznapokat egyaránt!

Tesco online: https://bit.ly/3e90xeo
Auchan online: https://bit.ly/2UVNoNW
Spar online: https://bit.ly/2UTpMcO
G-Roby online: https://bit.ly/3aQt6uZ
Drogerie Markt online: https://bit.ly/3e5UF5B
Rossmann online: https://bit.ly/39TzUa2