Teából is a legjobbat érdemes venni húsvétkor!

 

Az idei húsvét másképp telik, mint ahogy megszoktuk, de ugyanúgy fontos, hogy a legjobb minőségű termékek kerüljenek az ünnepi asztalra vagy szeretteinknek készülő ajándékcsomagunkba. A Dilmah prémium szálas teaválasztéka nem csupán kiváló ajándék bármilyen alkalomra, hanem különleges teaélményt nyújt a mindennapokban, mellyel egyúttal egészségünkért is sokat tehetünk.

Az eredeti, ceyloni Dilmah tea évek óta Magyarország egyik legkedveltebb teamárkája, amely számos hipermarket, drogéria és delikát üzlet polcain, s webshopjában megtalálható. Azoknak, akik az egyedi, csúcsminőségű teaélményét keresik, a Dilmah prémium szálas teáit ajánljuk.

Jelen helyzetben arra bíztatjuk vásárlóinkat, hogy online rendeljék meg partnereinktől az elegáns csomagolású T-Series és prémium piramisfilteres Exceptional termékeket, melyek beszerezhetők teaeszközökkel, kiegészítőkkel együtt is a Gourmet Boutique weboldalán, a Koktélbolt webshopjában, valamint – akár más Dilmah alapteákkal, borokkal, vagy élelmiszerekkel együtt is – a Veritas Borkereskedés felületén.

A Dilmah fekete teák kizárólag ceyloni, nagyrészt a családi vállalkozás saját ültetvényéről származó teákat tartalmaznak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán. A tea feldolgozása a hagyományos, úgynevezett ortodox módszer szerint történik, s a helyben történő vákuumcsomagolás garantálja a tea frissességének megőrzését. Az ültetvénytől a csészéig nyomon követhető a feldolgozás teljes folyamata. A szálas teaválasztékában olyan világhíres teákat és blendeket kóstolhatunk, mint például a Ceylon Supreme Singe Origin, a Brilliant Breakfast vagy az Earl Grey. A fekete teák mellett nagyon izgalmasak a magashegyi zöld teák is, például a Young Hyson Green Tea, valamint az olyan újdonságok, mint a ceyloni Oolong vagy a más országok termőhelyeiről származó különlegességek, például a Darjeeling vagy a kínai Lapsang Souchong teák.

A márka alapítója, Merrill J. Fernando kezdettől fogva azt a célt tűzte ki, hogy megmutassa a világnak az eredeti, ceyloni tea természet adta jótékony hatásait, az egészségre gyakorolt előnyeit és ízgazdagságát. A teák a legszigorúbb minőségi sztenderdeknek felelnek meg a termesztéstől kezdve a kézi szedésen át a feldolgozásig és csomagolásig. Így nemcsak a frissességet őrzi minden egyes filtertasak, hanem a természetes antioxidánsokat és polifenolokat, amelyek megóvják a teafogyasztókat számos betegségtől, és erősítik az immunrendszert.

Az ayurvédikus hagyományok alapján készülő herba és gyümölcsfőzeteket azoknak is bátran javasoljuk, akik kerülik koffeint, és a gyerekek számára is ideális választás. A valódi szárított fűszerek és gyümölcsök felhasználásával készülő teák változatos ízei a napsütéses tavaszi-nyári időszakban is különleges élményt jelenthetnek, akár jeges teaként fogyasztva friss gyümölcsökkel, fűszernövényekkel. Húsvéti ajándéknak és otthoni teaélménynek egyaránt kitűnő választás például a Dilmah T-Series csipkebogyó főzete hibiszkuszvirággal, elegáns fémdobozos csomagolásban.

Most, amikor egészségünk védelme kiemelten fontos, ne feledkezzünk el a bevásárlás és az ajándékozás során a teákról sem, hiszen ezek még gazdagabbá teszik az ünnepi asztalt és a hétköznapokat egyaránt!

Gourmet Boutique webshop – https://bit.ly/2VePSWP
Koktélbolt – https://bit.ly/2RnJnjq
Veritas webshop – https://bit.ly/3cajXhf
Art of Drinks webshop – https://bit.ly/3cDyy53