Idén ősszel is:
Nyerj a Belgian csokoládéval!

 

Ismét jó dolga lesz a csokiimádóknak, ugyanis most a minőségi finomság mellé akár szerencse is társulhat!
Október 18-án indul Belgian nyereményjátékunk, hat héten át tart, és november 28-án ér véget.

Az ezen időszak alatt megvásárolt Belgian termékek mellé kapott számlával lehet a játékban részt venni az alábbi módon:

  1. Vásárolj

Vásárolj minimum egy Belgian táblás csokoládét vagy desszertet bármely magyarországi üzletben

  1. Töltsd fel

Weboldalunkon töltsd fel a blokkon szereplő AP-kódot és a nyugta dátumát

  1. Őrizd meg a blokkot a sorsolás végéig

Így tudod majd igazolni magad, ha nyertél

  1. Nyerj

Nyerd meg a fődíjat, vagy a heti, napi nyeremények egyikét

A nyeremények az alábbiak:

FŐNYEREMÉNY:
Wellness hétvége Siófokon 2 fő részére a CE Plaza Hotel**** / CE Hotels & Resorts felajánlásával

A CE Plaza Hotel a közkedvelt és nyüzsgő Balaton-parti város, Siófok zöldövezetében, ám karnyújtásnyira a város főterétől és a vízparttól kínál kellemes kikapcsolódást, felfrissülést. A kiváló négy csillagos hotel wellness részlegében csobbanhatsz a látványvízeséssel tarkított élménymedencében, ahol sodrófolyosó, masszázspadok, pezsgőágyak, víz alatti buzgárok, gejzírek teszik igazi szórakozássá a spa élményt. Lazulhatsz a finn-, infra- és bioszaunában, vagy aromaterápiás gőzkabinban, változatos masszázsok közül válogathatsz. A több száz éves terménytároló épületében kialakított étterem elegáns környezetben kínál páratlan regionális gasztronómiai élményeket, ódon borospincék hangulatát idézi modern formában a borbár, a lounge bárban pedig különleges koktélok, kávék és teák kínálatát élvezheted. Sétálhatsz az izgalmas városban, vagy a nyugalmas vízparton kedvedre – igazi pihenésben lehet részed.

HETI NYEREMÉNY:
Nők Lapja Magazin éves előfizetés

Nők Lapja nem csak egy magazin, sokkal több annál: régi ismerős, melynek szerzői családtagokká váltak. Első száma 1949. október 20-án jelent meg. Kevés olyan magyar család van, amelyben a nagymama, vagy a mama ne olvasta volna rendszeresen a Nők Lapját. A magazin ma is úgy szól a családokhoz, hogy közben több generáció szemében is megőrizte a hitelességét, így hétről-hétre társa tud lenni olvasóinak: olvasmányokkal, tanácsokkal, tapasztalatokkal az emberi sorsok bemutatásától kezdve a vasárnapi ebédreceptig. A Nők Lapja nemcsak Magyarországon, a nemzetközi médiapiacon is egyedülálló jelenség. Úgy tudott mindmáig az ország legnagyobb példányszámú lapja maradni, tudósítani a Holdra szállásról, a Habselyem Kötöttárugyár divatbemutatóiról, a rendszerváltásról, az ökológiai lábnyomról és a Covid járványról, hogy nem felejtette el megmutatni, mi történik mindeközben az emberrel.


NAPI NYEREMÉNY:
Belgian ajándékcsomag tele finomsággal

 

Minden hétköznap hat héten keresztül kisorsolunk egy Belgian ajándékdobozt tele isteni finom Belgian desszertekkel, trüffellel, táblás csokoládéval. Igazi kánaán a csokoládé rajongóknak! Ha szerencséjük van, talán még a családtagoknak, barátoknak is jut belőle… vagy sem…

Valódi belga csokoládé, tele érzelemmel

 A nyereményjáték időtartama:   2021.10.18 – 2021.11.28.
A játék részletei:   www.jatek-belgacsoki.hu

Belgian csokoládét a bevásárló kosárba, játékra fel!  Sok szerencsét kívánunk!

Kóstold meg az eredeti belga csokoládékat!

A teljes Belgian választékunkért keresd fel oldalunkat:  www.gift-sweet.hu