Alaposan megkaptuk a leckét, Kávécimborák! Bizony számos dolog megváltozott körülöttünk mostanában, amelynek egyaránt van jó és kevésbé jó oldala is. Pár dolgot jó szívvel és könnyedén elengedünk, ilyen például a kora hajnali ébresztőóra, a kapkodás, szaladás, tülekedés a csatamezőn… Most, ebből a távlatból kirajzolódik a kép, hogy tulajdonképpen mintha az egész kis szösszenet életet az egyik kávétól a másikig való akadálypályaszerű eljutás jelentené, közte pedig történik valami. Mámorító érzés ellenben megélni a kávézást, mint tevékenységet. Lecserélni a fejvesztést kényelmes ébredezésre, sajtószemle kíséretében az otthoni teraszon elfogyasztani az első kávét (majd pizsamában megkezdeni a munkanapot). És ez esetben még a szerencsésebb hajóban ülünk…

Aztán van, ami mégiscsak kezd lassan, de stabilan hiányozni. Irodai kapszulás a kollégákkal, ebéd utáni presszó az ügyféllel, munka utáni kapucsínó a barátnővel a kedvenc kávézóban, egy közös kotyogós Anyukánál… A kávé több, mint egy ital. A kávé az emberi kapcsolatainknak is finomhangolója, életünk folytonos tanúja. A kávéra szükség van, és az emberi kapcsolatok sem hiányozhatnak. Vagyis de, hiányoznak cudarul, főleg, ha be vagyunk zárva. (ugye, hogy csak nézőpont kérdése a végtelen szabadság?)

Bízunk benne, hogy ez az állapot nem tart örökké, és mihamarabb újra kávézhatunk együtt, de addig is, vegyük körül magunkat otthon is JÓ kávéval! Amíg kávé van, addig minden van, de legalábbis élet van.

A kávézás valóban üde színfoltja tud lenni az egyforma mindennapoknak. A jó kávén túl fontos lehet egyszerű, de alkalmas eszközöket is beszerezni, amelyekkel elkészíthetjük – egyre profibb módon – az otthoni kávéinkat. A Vergnano minden kávékészítési módra kínál kiváló kávét, legyen az igény finom szemes Arabica valamely kiváló termőterületről, vagy akár egy igazi olaszos őrölt kávékeverék a családi kotyogóba, esetleg kávékapszula – bármelyik rendszerrel is legyen az kompatibilis – egyszóval minden alternatívára van valódi olasz, minőségi megoldásunk.

A Vergnano kávék számos helyen megvásárolhatók, de akár az otthonunk biztonságából online is könnyedén elérhetőek, és erre a beszerzési módra biztatunk is mindenkit.

Auchan online: https://bit.ly/2YjVpOZ
Media Markt online: https://bit.ly/35ihhfb
Metro: https://bit.ly/2KJKSon
DM online: https://bit.ly/35hDf1M
Koktél Bolt online: https://bit.ly/39TzlwH