„KORTYOLJ BELE AZ EREDETI CEYLONI DILMAH TEA VILÁGÁBA ÉS NYERJ ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT!”

Itt a hűvös idő, amikor is jól esik egy csésze finom meleg teát elkortyolgatni, testünket és lelkünket a kellemes itallal melengetni. Önmagában már ez is egy remek dolog, azonban most egyetlen termék vásárlása mellett akár a szerencse is hozzánk társulhat, hiszen október 18-án indul Dilmah nyereményjátékunk!

A játék 6 héten át tart, amely időszak alatt megvásárolt Dilmah termékek mellé kapott számlával lehet a játékban részt venni az alábbi módon:

1. Vásárolj

Vásárolj minimum egy doboz Dilmah teát bármely magyarországi üzletben

2. Töltsd fel

Töltsd fel a vásárláshoz kapott blokk vagy számla fotóját a játék oldalára:  https://jatek.dilmahtea.hu/

3. Őrizd meg a blokkot a sorsolás végéig

Így tudod majd igazolni magad, ha nyertél

4. Nyerj

Nyerd meg a fődíjat, vagy a heti, napi nyeremények egyikét

 
Nyeremények az alábbiak

 

FŐNYEREMÉNY:

2 fő részére, 2 éjszakára szóló ajándékutalvány az Accent Hotels jóvoltából

Egészségmegőrzés. Vízigimnasztika, úszás, jóga, gerinctorna vagy alakformálás: nem csupán az egészségedért teszel, hanem a közérzetedet is javítod.

Csobbanás a szabadban. Nincs is annál kellemesebb, mint a színtiszta kék ég alatt élvezni a víz simogatását. Mártózz meg a hűsítő habokban egy forró nyári napon, vagy a hideg téli reggeleken melegítsd át tested és lelked a kellemesen meleg medencében! Több, mint 30 medence vár az Accent szállodáiban országszerte.

Szépség és kényeztetés. Nem csak a testünknek, de a lelkünknek is szüksége van néha kényeztetésre. Egy tradicionális masszázs, egy egzotikus kezelés vagy egy kényeztető arcpakolás után nem csak a bőröd, de a lelked is megfiatalodik. Az Accent szállodákban profi masszőrök, képzett kozmetikusok és hozzáértő kezek várják, hogy Te is részese lehess ennek az élménynek.

Gasztronómia. Fiatalos, modern konyhatechnológia, fantázia, esztétika és szaktudás jellemzi az Accent éttermeit.

https://accenthotels.com/hu/uticelok

 

HETI NYEREMÉNY:  

2 fő részére szóló főzőkurzus ajándékutalvány – a Chefparade felajánlásáva

Főzni jó, együtt főzni még jobb! A Chefparade egy ’hands-on’ jellegű főzőiskola, ami azt jelenti, hogy minden vendég aktívan részt vesz a főzésben, szakácsaik szakértő tanácsait követve. A főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad. Sokak előtt nyitva áll a kapu, amelyen átlépve könnyen megtanulhatják, megszerethetik addig ismeretlennek vagy idegennek tűnő fűszerek, összetevők felhasználását. A Chefparade egy tudásközpont, mely a világ gasztro-kultúrájának hétköznapi követe. 4 helyszín, és több, mint 120 féle kurzus tematika közül válogatsz! Összesen 6 db kétszemélyes gasztronómiai élmény várja gazdáját.

www.chefparade.hu

 

NAPI NYEREMÉNY:  

Dilmah ajándékcsomag tele finomsággal

6 héten keresztül minden hétköznap kisorsolunk egy Dilmah ajándékcsomagot tele finom és illatos Dilmah teával, valamint egy praktikus, hőálló, Dilmah feliratos üvegbögrével.  Összesen 30 db teacsomagot adunk át a szerencsés nyerteseknek!

A játék időtartama: 2021. október 18. – 2021. november 28.

Sorsolás: 2021. november 30.

A teljes Dilmah választékunkért keresd fel az oldalunkat:  https://gift-sweet.hu/dilmah/termekek/ 

Dilmah teát a csészékbe, játékra fel!  Sok szerencsét kívánunk!