A csokoládé és a tea nyerő párosa

 

Különlegesebb és finomabb nyereményjáték ebben az évben aligha lesz! Ellenállhatatlan svájci Lindt csokoládé, valódi ceyloni Dilmah tea, és csodaszép cseh porcelán G.Benedikt teáskészlet – ezt az ajándékot kár lenne kihagyni!

A Lindt márkáról talán mesélni sem szükséges, a név hallatán máris megjelenik képzeletünkben a lágyan olvadó legfinomabb svájci csokoládé, na meg a mennyei praliné. Ceylonban vannak a legigazibb teák – végeláthatatlan földeket borít be az üde zöld teacserje – és itt található a Dilmah családi manufaktúra is tiszta eredetű, frissen szüretelt és csomagolt prémium termékeivel. G.Benedikt már 140 éve készít különleges Karlovy Vary porcelánokat szülővárosában, a csehországi Dvory-ban. Termékeiket különleges odaadással, szakértelemmel és szeretettel készítik, gondosan válogatott, helyi alapanyagok felhasználásával. Igényes használati tárgyaik, dizájnos, avagy pont tradicionális porcelánjaik igazán magukkal ragadóak.

Mit kell tennie, hogy Öné legyen a 35 db csodálatos nyeremény szett egyike? Vásároljon bármilyen Lindt Excellence táblás csokoládét, majd a vásárláskor kapott blokkot (amelyen szerepel a Lindt csokoládé) fotózza le, és töltse fel a játék weboldalára: https://www.lindt-nyeremenyjatek.hu/

Végül nincs más teendő, mint kellemes csokoládézgatás mellett várni a jószerencsét!  A nyereményjáték 2021. január 9. és 2021. február 7. között tart.

Ajánlott párosítások:

  • Lindt EXCELLENCE 70% + Dilmah Zöld Tea

A Lindt EXCELLENCE 70%-os étcsokoládé zöld teával alkot tökéletes párost. Az étcsokoládé gyümölcsös jegyei kiválóan harmonizálnak a zöld tea kellemesen friss ízével. Ezt a típusú teát a fiatalság italaként is emlegetik.

  • Lindt EXCELLENCE 85% + Dilmah Earl Grey (fekete tea)

Az Earl Grey teában érezhető bergamot édeskés íze tökéletesen kiegyensúlyozza a fekete tea földes jegyeit, amely az intenzív kakaós ízű EXCELLENCE 85%-os étcsokoládéval alkot tökéletes párost, ugyanis a csokoládéban fellelhető vanília jól harmonizál a tea édeskés jegyeivel.

  • Lindt EXCELLENCE Orange Intense + Dilmah English Breakfast (fekete tea)

A Lindt EXCELLENCE Orange Intense étcsokoládé a fekete teával kombinálva nyújt igazi ízélményt, köszönhetően az étcsokoládéban rejlő narancsos darabkák frissítő ízének. A pörkölt manduladarabok kellemesen kiegészítik a különböző ízek fenséges összjátékát.

  • Lindt EXCELLENCE Chili + Dilmah Spicy Berry gyümölcstea

A Lindt Excellence Chili étcsokoládé és a gyümölcsös tea fahéjas íze egyedülálló harmóniát alkot. A különleges, enyhén csípős chili és a fahéj kombinációja lenyűgözi majd a fűszeres ízek kedvelőit.