A Dilmah Exceptional egy egészen különleges tea család, amely ízében és megjelenésében a tea ötezer éves történetét a 21. század eleganciájával és igényeivel ötvözi. A természetesség friss aromáinak, illatának, üde és vibráló tökéletességének dobozba zárt csodája. Tegyük a pillanatot, minden alkalmat emlékezetessé ezzel a kvintesszenciális kollekcióval, amely még a legkritikusabb, legkifinomultabb igényeket is kielégíti. Adja át magát a prémium Exceptional élménynek! 

 

 

Acai Berry with Pomegranate & Vanilia

Dilmah Exceptional fekete szálas tea acai bogyó, gránátalma és vanília ízesítéssel fémdobozban 100g

Hegyi Ceylon fekete tea, acai bogyó és gránátalma harmonikus elegye, amelyet a kevéske vanília finoman lágyít. A karakteres fekete tea, valamint a fanyar piros gyümölcsök édeskés, csokoládés ízét a vanília izgalmasan fűszerezi. Remek választás társasági eseményekhez, baráti beszélgetésekhez.

 

 

Berry Sensation

Dilmah Exceptional szálas fekete tea valódi gyümölcsökkel fémdobozban 100g

Single region, azaz termőhely szelektált hegyi Ceylon fekete tea valódi gyümölcsökkel. Különösen ízletes, illatos és frissítő tea eperrel, málnával és áfonyával, amely kiváló forrón, vagy akár hűtve fogyasztva is. 

 

 

Ceylon Spice Chai

Ceylon Spice Chai szálas fekete tea fémdobozban 100g

A fűszerek és teák szigetéről, Sri Lankáról származó valódi ceyloni fekete tea és illatos fűszerek különleges kombinációja. A malátás ízvilágú single estate, azaz ültetvény szelektált Ceylon fekete teát izgalmassá varázsolja a szegfűszeg, a gyömbér és a fahéj, amely végül a hagyományos fűszeres teát, a frissítő Spice Chai-t eredményezi.

 

 

Fragrant Jasmin Green Tea

Jasmine Green Tea aromás szálas zöld tea fémdobozban 100g

Éjszaka virágzó jázmin és finom zöld tea különleges elegye. A tea karakteres, frissítő üdeségét tökélesetesen egészíti ki a friss, illatos, mézesen édeskés jázminszirmok játékos virágossága, amely végül egy kellemesen lágy, nyugtató és hosszasan élvezhető italban érvényesül.

 

 

Maharajah Reserve Assam

Dilmah Maharajah Reserve Assam szálas fekete tea fémdobozban 100g

Második rügyezésből szüretelt különleges Assam fekete tea, amelynek fogyasztása a nap bármely szakában ajánlott. Ízében malátás, ugyanakkor könnyed, zamatos, selymesen bársonyos és lágy ital. 

Termékeink megtalálhatóak az Auchan polcain és az Auchan webshopban: https://bit.ly/Dilmahtea_Auchan