Cégünk, a G.I.F.T. Kft 2004 óta látja el a magyar piacot a minőségi ceyloni teákkal. Idei szezonnyitó eseményünkön, a Société Budapest bárjában zajlott Dilmah Afternoon Tea alkalmával betekintést nyerhettek a sajtó és HORECA partnereink a Dilmah filozófiájába is. A délutáni finom teák mellé Tarjányi Zsolt bártender készített különleges teakoktélokat, Krasznai Norbert séf pedig hozzájuk illő kísérőfalatokat, ötvözve a délutáni teázás elegáns hagyományait és modern stílusát.

 

            

 

Harmincadik születésnapját ünnepli a Merrill J. Fernando által alapított Dilmah Tea, amely mára Srí Lanka egyik leghíresebb teamárkája lett. A szakmájában több mint 60 éve tevékenykedő teakészítő mester a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez, küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára. A márkát két fiáról, Dilhamról és Malikról nevezte el, s napjainkban már a két fiú végzi a cég operatív vezetői tevékenységét. A Dilmah a mai napig az egyetlen olyan nemzetközi teamárka, amelynek tulajdonosai maguk a termelők.

A Dilmah bátran kísérletezik top minőségű teáikkal annak érdekében, hogy a tearajongók minél szélesebb választékot kaphassanak az illattal teli és ízgazdag variációkból. Számtalan ízkombinációban alkotják meg a fűszerekkel és gyümölcsökkel kevert elegáns teáikat, valamint herba főzeteiket, melyek látványos csomagolásban kerülnek a fogyasztók elé.

Az ünnepi időszak egyik kedvence lehet a Magyarországon novemberben megjelenő Dilmah Infusion termékcsalád. A természetes összetevőkből, koffeinmentes, gazdag aromákból, s a ceyloni ültetvények virágainak, gyógynövényeinek és fűszereinek ötvözetéből készülő keverékek egészséges ízbombák a téli szezonra.