Védjük az egészséget ízélménnyel!

 

Felhívás a világ gasztronómiai szakemberei, szakácsai, bártenderei számára!

 

Srí-Lanka prémium teamárkája, a Dilmah Tea forradalmasította a tea szerepét a gasztronómiában, és nemzetközi hírű szakemberekkel alkotnak kreatív ízkombinációkat a tea alapanyagként való felhasználását kutatva.

2021-ben globális, online versenyt hirdet a vállalat, melyre a világ minden részéről várják a kreatív szakmabelieket. A bajnokság célja, hogy a résztvevők megmutassák, az egészség védelme és az immunrendszer erősítése érdekében határtalanul izgalmas receptek születhetnek, melynek összetevője az egyik legegészségesebb gyógynövény, az 5000 éves tea.

A magyar szakemberek számára is adott a lehetőség, hogy bizonyítsák tehetségüket egy különleges étel és ital megalkotásával, amelyhez Dilmah teát használnak. Más megkötés nincs, szabadon lehet egyedi kreációkat varázsolni a tányérra és a pohárba. A nyertesek jutalma pedig életük egyik legkülönlegesebb élménye!

1. díj: 7 napos luxusvakáció partnerrel együtt a Srí Lanka-i Relais&Chateau minősítésű Resplendent Ceylon’s Cape Weligama Resortban teljes ellátással, beleértve a kiutazást is, és csatlakozási lehetőség a Dilmah School of Tea képzéséhez Srí Lankán

  1. és 3. díj: részvételi lehetőség partnerrel együtt a Dilmah School of Tea képzésén Srí Lankán.

Emellett számos ajándékot kapnak a globális verseny élvonalában végző résztvevők.

 

Egyedi és rendkívüli lehetőség mindazok számára, akik Magyarországról nevezve bizonyítanák rátermettségüket. Mit kell ehhez tennie a versenyzőnek?

  1. Készítsen el egy édes vagy sós ételt, amelyben felhasználja a Dilmah teát, mint alapanyagot.
  2. Készítsen el egy alkoholmentes italt, amelyben felhasználja a Dilmah teát is alapanyagként. Lehet ez akár jeges tea, fűszeres tea, hideg vagy meleg moktél, smoothie, tea turmix, stb.
  3. Töltsön fel egy étel- és italfotót, valamint egy videót (opcionális), plusz az étel és ital receptjét angol nyelven a verseny hivatalos weboldalára:

https://competitions.dilmahtea.com/immunity-inspired-by-tea-challenge/

 

A pályázat beadási határideje: 2021. március 18.

Ezt követően az alábbi nemzetközi szakértőkből álló zsűri május 23-ig kiválogatja azokat a továbbjutókat, akik május 30-31-én Zoom videóban prezentálnak, 3 percben az ételről és 2 percben az italról. A zsűri számára a kulturális sajátosság, a személyes történet, a kreativitás és az alkalmazhatóság egyaránt fontos szempont. 

A prezentáció angol nyelven zajlik.

További információk és részvétel:

https://competitions.dilmahtea.com/immunity-inspired-by-tea-challenge/

 Sok sikert kívánunk!

A Dilmah csapata