Meray

Egyenesen a természetből

Tiszta magvas élvezet

A Meray az anyatermészet által kínált ízekkel szeretné felébreszteni azokat az érzéseket, amelyeket esetleg már régen elfeledtünk, és amelyeket nem lehetséges ipari módon előállítani.
A rostban, fehérjében, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag Meray magvak és aszalt gyümölcs termékek nagyszerű kiegészítői a tudatos életmódnak, nagyban hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz. Az aszalt gyümölcsök koncentrált gyümölcscukor tartalmának köszönhetően hatékonyan csökkenthető az édességek utáni vágy is.

A Meray termékek előállítója a hamburgi székhelyű Fresh Nuts Gmbh., amely a régi Hansa kereskedők hagyományait követve szeretne magas minőségű termékekkel szolgálni a fogyasztóknak. A Meray márkát 1999-ben alapították, ezzel kezdődött meg az igazi sikertörténet. A termékek különleges kombinációját jelentik a tradicionálisan közel-keleti csonthéjas és aszalt-gyümölcs választéknak, mindezt a legmodernebb, és a minőséget mindenkor szem előtt tartó technikával előállítva.

A márka a világ 40 országában van forgalomban.
A Meray 1999 óta küldetésének tekinti a hagyományos magvak és aszalványok magas minőségben való gyártását, e mellet pedig több innovatív terméket is kínál, mint a szezámos földimogyoró vagy a BBQ pörköld mandula. Szintén sikeresek a Meray keverékek, mint a klasszikus diákcsemege (földimogyoró nélkül), vagy a Gyümölcs és Trópusi Mix.

Termékeink

Meray Magok

A Meray 75 grammos, kényelmes kiszerelésű nassolnivalóit bárhova magával viheti, elfér a zsebben, táskában, a legkisebb helyeken. Tökéletes kiegészítő lehet reggeli mellé, tízóraira vagy uzsonnára a klasszikus diákcsemege, a szezámos-földimogyoró, avagy a BBQ mandula.

Meray Aszalt Gyümölcsök

A Meray aszalt gyümölcsöket büntetlenül nassolhatja a nap bármely szakában, amelyhez rendkívül változatos kínálat áll rendelkezésre. Ízletes szilva, sárgabarack, vegyes bogyós aszalványok, illetve ínyencebb goji bogyó, gyömbér, vagy a trópusi aszalt keverék sem fog csalódást okozni. Kényelmes, visszazárható kiszerelés, így akár magunkkal is vihetjük.