Lorenz

Lorenz

A Lorenz Európa egyik vezető snack gyártója, mely 1935 óta gyárt sós ropogtatnivalókat. Burgonya chips, sós pálcikák, perecek, extrudált snack-ek, krékerek és mogyorófélék szerepelnek termékeik között, melyet a világ 70 országába exportálnak. Gyáraik 6 országban vannak, melyek közül a legfontosabbak Németországban, Lengyelországban és Ausztriában találhatók.
A Lorenz erőssége, hogy kiváló minőségű termékeket gyárt ellenőrzött nyersanyagokból. A teljes gyártási folyamat folyamatos minőségi ellenőrzés alatt áll, ami biztosítja, hogy friss és ropogós termékeket találjanak a vásárlók az üzletek polcain. Magas minőségű burgonyát használnak a termékek előállításához.
Nem használnak viszont genetikailag módosított alapanyagokat és mesterséges tartósítószert és színeszéket a termékeikben.

Termékeink

Pomsticks

A Lorenz Pomsticks egy ropogós és fűszeres valódi burgonyából készült pálcika. Amely az alábbi ízesítésekben érhető el: Paprikás, Sós, Tejfölös-hagymás és Hot & Spicy. Az ízletes hasábok a legjobb minőségű burgonyából készülnek, ellenőrzött körülmények között, hogy a termék friss és ropogós maradjon.
A legnépszerűbb termák a paprikaízesítés enyhén füstös aromával. Aki a natúr ízeket kedveli, annak a sós Pomsticks-et ajánljuk, tejfölös-hagymás ízesítést a lágyabb ízek kedvelőinek, míg a Hot & Spicy csípős chips-et azoknak, akik kedvelik a chilit és a cayenne bors erős ízét.

X-CUT

A X-Cut válogatott burgonyából készült, melyet csak szerződött termelőktől vásárolnak, ami biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű burgonya kerülhessen a gyártósorra. A vastagon szeletelt chips ízletes, és a különleges formájú szeletelésnek köszönhetően extra roppanós. A valódi burgonya ízű chips az igazán pikáns fűszerezéstől lesz még izgalmasabb.

Crunchips

A Crunchips válogatott burgonyából készült, melyet csak szerződött termelőktől vásárolnak, ami biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű burgonya kerülhessen a chips-es zacskóba. Magas minőségű napraforgó olajban sült, ami gazdag telítetlen zsírsavakban.
Ossza meg a roppanós chips élményét barátaival. Az enyhén sós ízű chipsen érezni fogja, hogy valódi burgonyából készült.